Yaz Okulu Ücret İade Duyurusu Yeni!!!

DİKKAT!!!
Yaz okulu iade listeleri güncellenmiştir. IBAN numarası hatalı olan öğrencilere iade işlemi yapılamamıştır.IBAN numaraları hatalı olan öğrenci listeleri ektedir.

*2016-2017 Yaz okulu ücret iadeleri SABİS sisteminde IBAN numarası olan öğrencilere yapılmıştır.

*Ücreti iadesi yapılan öğrenci listesi ektedir.

*Ücret iadesi yapılamayan yani SABİS sisteminde IBAN numarası olmayan öğrenci listesi ekte sunulmuştur.

*Ücret iadesi yapılamayan öğrenciler Kendilerine ait IBAN numaralarını SABİS sistemi Hesap Ayarları kısmından IBAN numaralarını girerek Aktif Et butonuna basacaklardır.

*IBAN numarasını SABİS sistemine giren öğrenciler Aktif ettikten sonra ayyildiz@sakarya.edu.tr adresine e mail yoluyla bilgilendirme yapacaklardır.

NOT: IBAN numarası öğrencinin kendi adına olması zorunludur.Aksi halde iade işlemi yapılmaz.(Babanızın, arkadaşınızın ya da herhangi bir tanıdığınızın IBAN numarasını lütfen girmeyin, İade işlemi yapılmaz.)