Ana Sayfa
Duyurular
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Eğitim Semineri Etkinliği

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI EĞİTİM SEMİNERİ ETKİNLİĞİ

İşletme Fakültesi İnsan Kaynakları Bölümü ile eşgüdümlü olarak hazırlanan proje kapsamında TÜVESAŞ Servis Personeline 30 – 31 Ekim günlerinde  Yiyecek İçecek Servis Hizmeti Ve Teknikleri eğitimi verilmiştir.

Yiyecek İçecek Servis Hizmeti Ve Teknikleri eğitiminin verildiği alanlar ve eğitimi verenler Öğretim Elemanlarımız ile ilgili detayları içeren görseller aşağıdadır.

  • Görev tanımları, kişisel bakım ve Sanitasyon  
  • Servise ön hazırlık, Masa üstü servis takımları, Masa örtüleri ve peçeteler,
  • Servis personelinin konuk ilişkileri (İletişim)
  • Kuver açma, taşıma ve boş toplama ve servis uygulaması  
  • Servis akış düzeni                                          
  • Bulaşık yıkama ve çöp atımı.

                                      Öğr. Gör. Recep YILDIRGAN

                                      Öğr. Gör. Taner ÖZTÜRK

                                      Okt. M.Alper CANTİMER       

Fotoğraflar